top of page

Filozofia

Przygotowując potrawy przykładamy najwyższą wagę do jakości produktów. Nie stosujemy gotowych mieszanek przypraw (np. wegety), ulepszaczy smaku (np. glutaminian sodu) oraz sztucznych barwników. Do tworzenia naszych dań wybieramy zdrowe, lokalne produkty, stawiamy również na sezonowość owoców i warzyw, aby w pełni korzystać z tego co daje nam natura.

Realizujemy zlecenia zarówno dla organizacji, jak i osób prywatnych. Obsługujemy konferencje, spotkania biznesowe, cateringi świąteczne, a także imprezy okolicznościowe. Przygotowujemy cateringi dla grup od kilkunastu do kilkuset osób.

Dzięki autorskim pomysłom i kompozycjom przypraw, nawet z najprostszych składników jesteśmy w stanie przygotować wyszukany i zdrowy posiłek.

 

Niezwykle istotna jest dla nas prezentacja dań, dlatego przygotowane przez nas posiłki to uczta dla zmysłów i ciała. Organizujemy także zlecenia niestandardowe: imprezy plenerowe, live-cooking, warsztaty kulinarne z użyciem ciekłego azotu.

W swojej ofercie uwzględniamy dania mięsne, jak również wychodzimy naprzeciw miłośnikom kuchni wegetariańskiej /i/ wegańskiej.

Współpracujemy z profesjonalistami, dla których kuchnia i żywienie, podobnie jak dla nas, są przede wszystkim pasją i sposobem na życie.

IMG_0975.jpg
54403609_2291543737757319_59240288879263
IMG_8292
IMG_6633
IMG_8275
53561707_2356797174331308_15611660359465
IMG_7737
IMG_2414
IMG_2418
IMG_2411
IMG_2410
IMG_2409
IMG_5582
bottom of page