top of page

Filozofia

Przygotowując potrawy przykładamy najwyższą wagę do jakości produktów. Nie stosujemy gotowych mieszanek przypraw (np. wegety), ulepszaczy smaku (np. glutaminian sodu) oraz sztucznych barwników. Do tworzenia naszych dań wybieramy zdrowe, lokalne produkty, stawiamy również na sezonowość owoców i warzyw, aby w pełni korzystać z tego co daje nam natura.

Realizujemy zlecenia zarówno dla organizacji, jak i osób prywatnych. Obsługujemy konferencje, spotkania biznesowe, cateringi świąteczne, a także imprezy okolicznościowe. Przygotowujemy cateringi dla grup od kilkunastu do kilkuset osób.

Dzięki autorskim pomysłom i kompozycjom przypraw, nawet z najprostszych składników jesteśmy w stanie przygotować wyszukany i zdrowy posiłek.

 

Niezwykle istotna jest dla nas prezentacja dań, dlatego przygotowane przez nas posiłki to uczta dla zmysłów i ciała. Organizujemy także zlecenia niestandardowe: imprezy plenerowe, live-cooking, warsztaty kulinarne z użyciem ciekłego azotu.

W swojej ofercie uwzględniamy dania mięsne, jak również wychodzimy naprzeciw miłośnikom kuchni wegetariańskiej /i/ wegańskiej.

Współpracujemy z profesjonalistami, dla których kuchnia i żywienie, podobnie jak dla nas, są przede wszystkim pasją i sposobem na życie.

IMG_0975.jpg
bottom of page